Kennis Agro Techniek

 

Toelichting

 

KENNIS AGRO TECHNIEK is dé installateur voor de agrarische sector. Onze focus richt zich op het ontwerp en de installatie van klimaattechniek, gebouwbeheerssystemen en energiebesparing. Door het gebruik van een zelf ontwikkeld domoticasysteem, zijn wij in staat om betaalbare oplossingen te bieden die toepasbaar zijn op onder andere verlichting, roldeuren, ventilatie, daken en machinebesturingen.

 

Bezoek site

Jacobs boomkwekerij Eersel

 

Toelichting

 

Jacobs boomkwekerij is een vollegronds kwekerij uit de Kempen en levert aan klanten van hovenier tot retail. Naast coniferen kweken ze ook Rhododendrons, Prunus en Ilex.

 

Bestratingsbedrijf Brabant Zuid Oost Bladel

 

Toelichting

 

Brabant Zuid-Ooost is een bestratingsbedrijf dat werkzaam is in de Kempen en omstreken en maakt straatwerk van elk fomrmaat. Daarnaast verzorgt Brabant Zuid-Oost ook de aanleg van buitenriolering, maken ze kavels bouwrijp, verhuren ze containers en leveren ze zand en grind.

 

Schattefor coaching Veldhoven

 

Toelichting

 

Schattefor Coaching helpt je te zien wat je niet kon zien, te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn wat je altijd al wist dat je kon zijn.

 

“Met coaching kun je het maximale uit je capaciteiten halen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, geef ik je inspiratie om je daarna zélf jouw richting te laten bepalen. Mijn focus is het beste uit je te halen, waarbij ik niet adviseer maar suggesties doe.

 

-Robin Schattefor

 

Voedselbank Veldhoven

 

Toelichting

 

Stichting Voedselbank Veldhoven verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan mensen die behoeftig zijn en onder de armoedegrens (moeten) leven.

 

De inhoud van het voedselpakket bestaat uit ons door (onder andere) voedselproducenten, groothandels en winkelbedrijven gratis ter beschikking gestelde voedselproducten.